Уважаеми студенти,

Имаме удоволствието да Ви информираме, че стартира процедурата по кандидатстване за участие в XII-тото издание на Националния приз "Студент на годината" 2018, чиято цел е да отличи най-добрите студенти и докторанти в българските висши училища.

Първото издание на конкурса се провежда през декември 2006 година. Конкурсът има мисията да популяризира постиженията на българските студенти и докторанти пред българската общественост, удостоявайки студенти от всички области на висшето образование. Участниците следва да отговарят на определени критерии, отнасящи се до постигнатите им резултати в областта, в която се обучават. Студентите трябва да докажат своите постижения, представяйки документи за постигнатите резултати в науката, културата, спорта и други дейности, свързани с образователния процес на национално и международно ниво.

Кандидатурите следва да бъдат изпратени на хартиен носител до 22 ноември 2018 г. на адрес: София 1000, пл. "Народно събрание" №10, ет.4, стая 411, Национално представителство на студентските съвети.

За информация:

Мадлен Янкова - Национален координатор,  тел. 0882 971 013

Е-mail: student@npss.bg

http://www.studentnagodinata.eu

Последна промяна: 2018-10-29