Бранд Медия България ЕООД, издател на вестник КМЕТА.бг и портала на българските общини www.kmeta.bg организират кампанията "Моята професия - моето бъдеще".

Кампанията има конкурсен характер и е насочена към активни студенти, учащи във всички висши училища в България. Нейната цел е да стимулира творческия потенциал и изява на бъдещите млади специалисти по конкретни професионални теми, което ще им позволи да демонстрират креативност, индивидуалност и оригинални новаторски идеи.

На наградените победители ще бъде предоставена възможност за кариерно развитие в някои от най-успешните компании на българския пазар - партньори на инициативата.

Участието в конкурса е индивидуално, като всеки участник изпраща един свои авторски проект по конкретно зададена тема в избрана професионална област, като изрично трябва да се посочи по коя тема е разработен проектът.

Проектите задължително трябва да бъдат придружени от следната информация:

  • Трите имена на кандидата и неговата възраст;
  • Име на университета, в който учи авторът;
  • Заглавие на проекта, тема, в която е разработен, както и име на компанията, за която студентът подава своята кандидатура;
  • Контакт за връзка с кандидата - електронна поща и телефон;
  • Кандидатурите трябва да бъдат изпратени по електронен път на имейл адрес my_job@kmeta.bg в периода 9 март - 24 април 2020 г.

Финалистите в конкурса ще получат парична награда в размер на 2 000 лева, както и възможност за кариерно развитие.

Повече за кампанията можете да прочетете тук.

Последна промяна: 2020-02-13