Международната Академия за наука и висше образование (International Academy of Science and Higher Education) - Великобритания отличи декана на Филологическия факултет към Югозападния университет "Неофит Рилски" проф. Магдалена Костова-Панайотова с диплом "Лидер в научната мисъл" ("Scientific thought leader"). Проф. Панайотова бе наградена в алфа шампионата по научен анализ, в секция "Теория и история на културата".

От 2013 година досега проф. Панайотова е международен експерт в областта на филологическите науки към този научен проект.

Международната академия за наука и висше образование (IASHE) организира периодично открити европейско-азиатски първенство по научен анализ и национални първенства на различните държави. В състезателна форма участниците представят свои статии и студии, оценявани от международно жури експерти и пред погледа на широка научна общественост в интернет проект. Резултатите от състезанията Академията публикува в международно списание. Това е поредното признание за българската филологическа наука.

Снимка...