Студенти от специалност "Социология" в ЮЗУ "Неофит Рилски" получиха високи отличия в национален конкурс за най-добра студентска разработка на тема "Младият предприемач в България и Европейския съюз".

Конкурсът, който бе иницииран от гл. ас. д-р Петрана Стойкова,  член на Управителния съвет на БСА  и подкрепен от евродепутата Андрей Новаков, бе организиран и проведен  по всички правила от Българската социологическа асоциация (БСА). На срещата дискусия на тема "Младият предприемач в България и Европейския съюз", проведена на 10.04.2017 г. в ЮЗУ "Неофит Рилски", евродепутатът  награди с посещение на Европарламента в Брюксел отличените с първа награда в конкурса Мария Парангелска и класираните на второ място Людмила Калузка и Зоя Георгиева.

В пълна зала, сред студенти от различни специалности, приветствия и поздравителен адрес отправиха  заместник-председателят на БСА доц. д.н. Светла Колева, деканът на Философския факултет проф. д-р Борис Манов и ръководителят на катедра "Социология" проф. д.н. Валентина Миленкова.

Студенти и преподаватели останаха приятно изненадани и обнадеждени  от словото на   Андрей Новаков, научавайки, че той е завършил Югозападния университет скоро и благодарение на упорития си труд и предприемчивост вече е станал активен евродепутат.

Снимки...