Във връзка с 8 декември - Официален празник на българските студенти, 9 декември 2019 година (понеделник) е неучебен и неприсъствен ден за студентите, членовете на академичния състав, на административния персонал и работниците.

News

05.12.2019
Students from SWU "Neofit Rilski" presented an exhibition on the occasion of December 8th
Дванадесет студенти от специалностите „Педагогика на обучението по изобразително изкуство“ и „Мода“ в Югозападния университет „Неофит Рилски“ представиха 28 творби на традиционната изложба в Арт салона на Радио Благоевград.
 
05.12.2019
South-West University awarded the honorary title of Doctor Honoris Causa to Professor Karl Caser
На тържествена церемония днес, ректорът на Югозападния университет „Неофит Рилски“ проф. д-р Борислав Юруков връчи почетното звание „Доктор хонорис кауза“ на един от най-изтъкнатите съвременни балканисти и специалисти по история на Югоизточна Европа и Близкия Изток – проф. Карл Казер от Университета в Грац, Австрия.
 
03.12.2019
SWU Neofit Rilski Students Celebrate International Day of People with Disabilities
Второкурсници от Факултета по педагогика към ЮЗУ „Неофит Рилски” отбелязаха 3 декември – Международен ден на хората с увреждания.
 
02.12.2019
Students from the specialty Public Relations at a national competition were honored
Преподаватели и студенти от специалност „Връзки с обществеността“ в Югозападния университет „Неофит Рилски“ участваха в ежегодното национално издание „Денят на Бернайс“.
 
02.12.2019
A donation campaign to help the victims of the earthquake in Albania
Югозападният университет "Неофит Рилски" стартира дарителска кампания в помощ на пострадалите от земетресението в Албания от преди дни.
 
29.11.2019
Sport and Recreation International Scientific Conference Launches
Конференцията бе открита от ректора на Югозападния университет „Неофит Рилски“ проф. д-р Борислав Юруков, който подчерта важността на научния форум.
 
27.11.2019
Prof. Dr. Borislav Yurukov re-elected as Rector
Днес проф. д-р Борислав Юруков беше преизбран за ректор на Югозападния университет „Неофит Рилски“. Той бе подкрепен от 171 членове на Общото събрание на Югозападния университет „Неофит Рилски“.
 
26.11.2019
Football Team with Another Victory
Футболистите на Югозападния университет "Неофит Рилски" победиха отбора на Техническия университет в последната среща от Националния студентски шампионат.