ПОКАНА

 

за избор на експерти за провеждане на базисен курс по английски език II-ниво на преподаватели по проект BG05M2OP001-2.016-0005 „Модернизация на Югозападен университет „Неофит Рилски“ – гр. Благоевград, Национален военен университет "Васил Левски" – гр. Велико Търново и Софийски университет "Св. Климент Охридски" – гр. София, в професионални направления 5.3 Комуникационна и компютърна техника, 4.4 Науки за земята и 3.7 Администрация и управление“

            Уважаеми колеги,

В Югозападен университет „Неофит Рилски“ се изпълнява проект финансиран по оперативна програма "Наука и образование за интелигентен растеж", процедура BG05M2OP001-2.016-0005 „Модернизация на Югозападен университет „Неофит Рилски“ – гр. Благоевград, Национален военен университет "Васил Левски" – гр. Велико Търново и Софийски университет "Св. Климент Охридски" – гр. София, в професионални направления 5.3 Комуникационна и компютърна техника, 4.4 Науки за земята и 3.7 Администрация и управление“.

Във връзка със стартирането на работата по дейност „ОБУЧЕНИЯ НА ПРЕПОДАВАТЕЛИТЕ ОТ ЮЗУ „НЕОФИТ РИЛСКИ“, НВУ ''ВАСИЛ ЛЕВСКИ'' И СУ ''СВ. КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ'' В БЪЛГАРИЯ (2.1)“ по проект BG05M2OP001-2.016-0005, каним преподаватели с квалификация и опит в преподаването на английски език да се включат като експерти за реализиране на дейност за провеждане на базисен курс по английски език II-ниво  по проект BG05M2OP001-2.016-0005. В курсовете ще бъдат включени 60 преподаватели от направление 5.3 Комуникационна и компютърна техника, както и преподаватели, които водят или ще водят дисциплини в образователни програми по професионално направление 5.3. Комуникационна и компютърна техника, 4.4 Науки за земята или 3.7 Администрация и управление“. Обучението ще бъде с продължителност 80 учебни часа, като ще се проведе по предварително подготвен график, който ще бъде съобразен с възможностите на участниците.

Заинтересованите колеги за включване като експерти за провеждане на базисен курс по английски език II-ниво на преподаватели по Дейност 5 по проект BG05M2OP001-2.016-0005 „Модернизация на Югозападен университет „Неофит Рилски“ – гр. Благоевград, Национален военен университет "Васил Левски" – гр. Велико Търново и Софийски университет "Св. Климент Охридски" – гр. София, в професионални направления 5.3 Комуникационна и компютърна техника, 4.4 Науки за земята и 3.7 Администрация и управление“ трябва да представят следните документи:

  1. Заявление до Ректора на Югозападен университет „Неофит Рилски“ за участие в конкурса по образец на проекта (наличен на страницата на Югозападен университет „Неофит Рилски“);
  2. Автобиография по образец на проекта (наличен на страницата на Югозападен университет „Неофит Рилски“);
  3. Копие от документи за придобити образователни степени и допълнителна професионална квалификация (специализация);
  4. Копие от официални документи, които удостоверяват продължителността на професионалния опит (трудова книжка; осигурителна книжка и други).

Минимални изисквания за заемане на длъжността:

1.         Завършена образователно-квалификационна степен „бакалавър“ - английска филология, лингвистика с английски или педагогика с английски език;

2.         Преподавателски опит в обучение по английски език – над 3 г.

Място и срок за подаване на документите за участие в конкурса:

Заявлението и приложените към него документи се подават лично от кандидата или чрез пълномощник на адрес: гр. Благоевград, ул. "Иван Михайлов" 66, Ректорат на ЮЗУ „Неофит Рилски“ в стая 214. Лице за контакт: г-жа Антония Донева.

Краен срок за подаване на документи:  28.02.2023 г. (включително), 17:00 часа

Всички кандидатури ще бъдат разгледани от комисия в състав: проф. Петър Миланов, проф. дн Петър Апостолов, доц. Радослав Мавревски. В избора предимство ще имат преподавателите с по-голям опит в преподаването на английски език. Одобрените кандидати ще бъдат поканени за запознаване в детайли с техните задължения по проекта и за сключване на договор.

Срок за обявяване на одобрените кандидати 01.03.2023 г.

Дата на публикуване: 21.02.2023 г.

гр. Благоевград